Dit gerecht staat bij ons regelmatig op tafel als we alleen zijn, maar ook als we gasten hebben. Je kunt alles gemakkelijk van te voren klaarmaken, zodat je niet hoeft te stressen of uren in de keuken hoeft te staan als de visite er is. Door alle ingredienten los op tafel te zetten, kan iedereen zelf zijn wrap samenstellen.
Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
Werkwijze
Rul het gehakt. Als het bijna gaar is voeg je de ui, de knoflook, de paprika en de mais toe. Voeg de tacokruiden toe zoals aangegeven op de verpakking. Over het algemeen voeg je 100ml water toe aan een zakje kruidenmix. Breng het geheel aan de kook zodat een deel van het water kan verdampen en de saus iets dikker wordt. Garneer met de bosui. Verwarm de wraps 20 seconden in de magnetron.
Serveer de wraps, de geraspte kaas, de creme fraiche, de salsasaus, de ijsbergsla en de tomatenblokjes in kommetjes los erbij.
Bon appetit!
Nicole
Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
- 500 gram rundergehakt
- 1 fijngesnipperde ui
- 2 fijngesnipperde teentjes knoflook
- 2 paprika's in blokjes
- 1 blikje mais
- fijngesneden bosui
- 2 zakjes taco kruiden
- 8 wraps
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 bekertje creme fraiche
- salsasaus (om chips in te dippen)
- 1 zakje ijsbergsla
- 4 tomaten in blokjes
Werkwijze
Rul het gehakt. Als het bijna gaar is voeg je de ui, de knoflook, de paprika en de mais toe. Voeg de tacokruiden toe zoals aangegeven op de verpakking. Over het algemeen voeg je 100ml water toe aan een zakje kruidenmix. Breng het geheel aan de kook zodat een deel van het water kan verdampen en de saus iets dikker wordt. Garneer met de bosui. Verwarm de wraps 20 seconden in de magnetron.
Serveer de wraps, de geraspte kaas, de creme fraiche, de salsasaus, de ijsbergsla en de tomatenblokjes in kommetjes los erbij.
Bon appetit!
Nicole
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Laat hier je opmerkingen, vragen en suggesties achter!