Het is alweer 2 maanden geleden sinds mijn laatste post, dus hoog tijd voor een nieuw recept.
De warme dagen hebben mij geinspireerd om deze lekkere salade te maken.
Als maaltijdsalade is dit genoeg voor 2 personen, als bijgerecht voor 4 personen.
Wat heb je nodig?
Werkwijze
Snijd de komkommer in plakken en snijd de plakjes in vieren. Snijd de tomaatjes door de helft. Meng de sla met de blokjes feta, de olijfringen, de tomaatjes, de paprika, de uienringen en de komkommer.
Meng de olijfolie en het citroensap onder de salade net voor het opdienen. Voeg de organo toe en breng het geheel op smaak met zout & peper.
Lekker met stokbrood als hoofdmaaltijd, maar ook lekker bij de barbeque.
Bon appetit!
Nicole
De warme dagen hebben mij geinspireerd om deze lekkere salade te maken.
Als maaltijdsalade is dit genoeg voor 2 personen, als bijgerecht voor 4 personen.
Wat heb je nodig?
- 400 gram gesneden ijsbergsla
- 100 gram feta in blokjes
- 10 zwarte olijven in ringen
- 100 gram kleine tomaatjes
- 1/2 rode paprika in blokjes
- 1/2 rode ui in dunne ringen
- 1/2 komkommer
- 2 theelepels gedroogde organo
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 1/2 eetlepels citroensap
- Peper & Zout
Werkwijze
Snijd de komkommer in plakken en snijd de plakjes in vieren. Snijd de tomaatjes door de helft. Meng de sla met de blokjes feta, de olijfringen, de tomaatjes, de paprika, de uienringen en de komkommer.
Meng de olijfolie en het citroensap onder de salade net voor het opdienen. Voeg de organo toe en breng het geheel op smaak met zout & peper.
Lekker met stokbrood als hoofdmaaltijd, maar ook lekker bij de barbeque.
Bon appetit!
Nicole
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Laat hier je opmerkingen, vragen en suggesties achter!